Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nieuws

HALLO THUIS POULE

Hallo voetbalfans! Het EK Voetbal gaat bijna beginnen. Er doen heel veel landen mee, maar wie staat er uiteindelijk in de finale? We hopen natuurlijk allemaal Nederland, maar ja… tegen wie spelen ze dan? Om er een leuk spelletje van te maken hebben wij een paar dagen voor de aftrap een Hallo Thuis EK Voetbalpoule voor je klaar gezet. Voorspel de uitkomst van alle wedstrijden. Wie gaat er door en wie valt er af? Hoeveel rode kaarten gaan er vallen en wie gaat er kampioen worden?

Ben jij de ultieme voetbalkenner of ga je op je gevoel af? Alles mag! Schrijf je dan snel in en speel mee met andere Hallo Thuis-kijkers. Maar eigenlijk mag iedereen van Philadelphia gewoon gezellig meedoen. Het is helemaal gratis!

Aanmelden: Dat kan met de volgende link: koningsport.nl/ql/52c9da4d
(1 account per persoon anders doe je niet meer mee).

Hoe werkt het?

Je moet een account aanmaken op de website met je e-mailadres. Daar kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat kan gewoon allemaal via de computer, tablet of met je telefoon.

Je krijgt bijna direct daarna een mailtje om je e-mailadres te bevestigen. Heb je die niet ontvangen? Kijk dan even in de spam-mailbox. Klinkt het allemaal nog een beetje lastig? Donderdag nemen Sebastiaan en Gea het aanmelden met je door in de livestream van Hallo Thuis (15:00 uur – 17:00 uur). Dan kunnen ze ook direct vragen beantwoorden over het aanmelden en meedoen!

Belangrijk

Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 20:00 uur aanmelden en alles invullen. Op dit moment kun je al drie rondes invullen. Het is fijn als je dat ook meteen even doet.

Wil je de spelregels even doorlezen? Dat kan hier: Spelregels

Prijzen

Wat kun je winnen? Nou natuurlijk de titel van Meestervoorspeller van Hallo Thuis, maar we hebben voor de beste drie nog een speciaal EK Prijzenpakket. Voor de slechtste voorspeller regelen we een leuke troostprijs..

Heel veel succes en plezier!

Sportieve groet,

Team Hallo Thuis

Oh ja… Op 17 juni kijken we via de Hallo Thuis Livestream de wedstrijd. Kijk gezellig mee op www.hallothuis.nl.

2 Comments

2 Comments

 1. Koos Koster

  juni 9, 2021 at 11:57 pm

  Mag ik als vriend van een bewoner van Stichting Philadelphia aan de Lopes Dias ook meedoen?

  • Iman de Vries

   juni 10, 2021 at 7:08 am

   Natuurlijk, doe gezellig mee!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *